2016. június 15., szerda

"Ugorj be hozzánk! "

Itt van, itt van a nyári szünet! :D
Ezzel párhuzamosan mindenki elkezd gondolkodni, hogy mi az a - lehetőleg értelmes, de pihentető - lehetőség, ahova el tudná vinni csemetéit.
Nos, én ajánlanám például Gyúrót, a Gyúróikecske portát! :)
Az apropóját, illetve az ötletcsírát Kati barátnőm adta, aki az osztályát Szigetcsépről a Mezitlábas parkba vitte játszani, és megkérdezte, hogy hazafelé beugorhatnának-e hozzánk kicsit állatozni, szappanozni vagy sajtozni. Így lett a program neve "Ugorj be hozzánk!". Mert az egész csak egy kis kiegészítő program, Velencei-tó mellé, Mezitlábas park mellé, kirándulás mellé, stb.
Ugorj be hozzánk, nézd meg az állatokat, simizd meg Saci buciját, etesd meg a kecskéket lucernával, gyömöszkéld meg a kiscicákat, és diszítsd ki a saját kecsketejes szappanod!
Egy alapszappant adok, amiből sütikiszúróval, késsel, villával, bármivel megformázhatod az Általad megálmodott szappant. Majd egy kis természetes szinezővel megfestheted, vagy megszínezed a tetejét és belekarcolhatod a saját vagy a kedveseid nevét :). És a végén szépen celofánba csomagolod és hazaviszed. A Tiéd, megdolgoztál érte. Majd használd boldogan fürdésekhez a virgonc kecskéink tejes ajándékát:)
Emellett vásárolhatsz egy kis finom házi sajtot is, ha szeretnél, de ajándékba adunk egy mini parenyicát, hogy otthon is megkóstolhassák a finom, ízletes falusi nyarat :)
Várunk családokat is, de a maximum csoportlétszám 25 fő egyelőre. Az ára 1000 Ft/fő, ami magába foglalja az állatok körbejárását, simogatását, etetgetését, egy kisebb kecsketejszappant díszítéssel. csomagolással és egy mini parenyicát. Természetesen nem kell, hogy mindenki - kicsi és nagy - szappant készítsen. Azok, akik csak kísérőként, segítségként vesznek részt a programon, csak 400 Ft-ot fizetnek. Ők is megnézik az állatokat, segíthetnek a szappandíszítésben, és megkapják a parenyicácskájukat. :) 3 éves korig - természetesen szappanozás és sajtocska nélkül - a program ingyenes. 20 főtől a program ára 800 Ft/fő, illetve a kísérőknek marad a 400 Ft/fő. A program csak előzetes bejelentkezéssel látogatható!!!! Érdeklődni e-mailben vagy telefonon lehet. A "Kapcsolat" fül alatt mindkét elérhetőség megtalálható!
Egy kis ízeítő a programból: (Kati barátnőm fotói)





3 megjegyzés:

Aranyalma írta...

Tök jó ötlet!

Katalin írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Katalin írta...

Tényleg nagyon jó program. A gyereke és mi, felnőttek is nagyon élveztük. :) Köszönjük!