2015. október 5., hétfő

Belsőépítészet

Úgy tűnik, az ősz a kecskéknek is "fészekrakást" jelent, Ezért kicsit átrendezték az óljukat. Némiképp szellősebbé és világosabbá tették. Imigyen:
:D
Volt ott két-három deszka, amit akkoriban siettünkben nem rögzítettünk a középső oszlopokhoz, csak a szélén. Így amikor nekidöndült egy-egy kobak, a deszkák szépen kilengtek és nagyot szóltak. Nosza, ez jó játék, nekiálltak hát, és addig csépelték, amíg le nem potyogott, mint a körte a fáról. Szegény Emma alighanem bele is lépett egy kiálló szögbe, mielőtt észrevételeztük a dolgot, mert kissé sántít, pedig nincs semmi a lábával látszólag.
És hát ami a kerítést illeti, ott is rendezkedtek kicsit . hozzáférhetőbbé tették a bejárást Balambérhoz.
Ennek nemigen örvendeztünk, mert munka eddig is volt bőven, nemhogy a meggondolatlanul rendezkedő kecskék után renováljunk, de hát most ez következik.
És van egy jelentkező is, aki érdeklődik a fejés után.
Cirmoska (aki nekem Cirmos csak, mert nekem minden macska Cirmos), egyébként pedig a bájos Írisz nevet viseli, nagyon érdeklődött a fejés és főképp annak produktuma után. Még a kecskék hasa alá is beáll, hogy jobban lásson és elleshessen technikákat a tejnyerésre. Dícséretre méltó a lelkesedése és a kitartása  - na de kecskére káposztát? :D :D :D

Nincsenek megjegyzések: