2014. január 9., csütörtök

Aki időt nyer, felejtést nyer? - avagy Hegyvidéki Piac, második kör

Akik olvasták a XII. ker-i piaccal kapcsolatos előző bejegyzést, azoknak információ, hogy az ígéret ellenére semmilyen elmozdulás, kivizsgálás vagy értesítés nem történt az ügyben. Aki időt nyer, felejtést nyer? Én nem szeretem az efféle hozzáállást! Kicsik vagyunk, és talán nagyot rúgnak rajtunk, de ha nem teszünk meg mindent a piacunk és a vásárlóink érdekében, akkor mi is részesei vagyunk annak, amit Radnóti olyan szépen megfogalmazott:" Oly korban éltem én e földön, mikor ki megszólalt, az bújhatott..."
Ezért az Agrárkamarához fordultunk a panaszunkkal, ahol a település jegyzőjéhez irányítottak minket. Így aztán a következő levél ment a Jegyző asszonynak a mai napon:

Tisztelt Jegyző Asszony!

Kistermelőként 2013. november 28-ig jelen voltunk a Hegyvidéki Termelői Piacon, ahonnan véleményünk szerint jogtalanul távolítottak el minket.
  Az Agrárkamara a panaszainkkal Önhöz irányított, mint illetékeshez.
 Szeretnénk kérni egy személyes találkozóra időpontot, hogy tisztázhassuk a helyzetünket, és a panaszaink kivizsgálását kérjük!
Tisztelettel:
Baranyi Géza és Noémi


Kérem azokat a XII.kerületi kedves vásárlóinkat, akikben még nem hűlt ki a lelkesedés, hogy egy-egy támogató levéllel segítsék a megbeszélésünket a jegyző asszonynál! Az ő e-címe:  jegyzo@hegyvidek.hu

Nincsenek megjegyzések: