2014. február 27., csütörtök

Megint jőnek, kopogtatnak...

Minden kezdet nehéz - de aztán gurul a lejtőn a történet :) Nagyon nem akartak megindulni az elléseink, ma meg már rá kellett parancsolnom a kecskéimre, hogy fogják vissza magukat, mert már a csilláron is kisgidák lógnak :) Ma reggelre megellett Kincső, szép nagy ikrei születtek, és az etetéskor láttam, hogy Petra is nyögdécsel, nyújtózik. Mire a reggelizésből kimentünk, megvolt a pici. Még hogy pici!!! Olyan nagy, hogy csak térdelve fér be a mamája alá szopni :) Balambér egy szép, hosszúlábú apuka, és a kicsik nagy része örökölte a testalkatát, így tiszta manökenalkatú gidáink születtek eddig. :)
A képen Kincső a még csuromvizes kicsikkel. Az egyik már lábon :)









És hát a másik nagy élmény a két kicsi, akik már az udvaron sertepertélnek - mert ma Emma kicsijét is ki kellett engedni a mamájával, mivel kellett a hely az újonnan jövőknek. Íme: 

És ez pedig Őzi, ugribugri gidájával.
És egy gyors összesítés: a 12 anyából 8 ellett meg, összesen 13 gidát hoztak, eddig egy sem pusztult el, szépen gondozzák őket a mamák. Mindenki jól van és boldog, csak én tűnődöm, hogy hova fér el még 4 mama, ha ők is úgy találják, hogy ideje megszabadulni a pocakjuktól...

Nincsenek megjegyzések: