2013. február 5., kedd

Egy kupac gida


Még van nyolc darab gidánk, ebből kettő - a kis Emma és Bizi - itt maradnak, mert ők Panna kedvencei. A többi kis jószágocskánk szerető gazdit keres, aki pónit cserél el rájuk. A gidák márciusban születtek, egy kupacban, három nap alatt több, mint tíz. Az egyik fehér gödölye a Kisfehérünk lánya, ők hármasikrek voltak. Kisfehér a  legjobb tejelőnk. A két barna gödölye pedig majdnem egy hónappal fiatalabb a többinél. Egyébként több hármasikrünk is volt, a legtöbb anyánk simán ikreket szült és egyetlen egy volt, aki egy csemetét hozott a világra, Kece.
Szelíd, kézhez szokott (a gazda kezéhez, azaz hozzánk) kis állatkák, ha lenne legelőnk, biztos nem adnám el, de hát véges a hely itt. Minden évben szomorúan veszünk búcsút a kiskecskéktől, akik elköltöznek tőlünk, és reménykedünk, hogy jó helyre adtuk őket. Idén egyről biztosan tudjuk, hogy nagyon jó helyre került : a kis Liliomról két visszajelzést is kaptunk új gazdijától, aki szereti, simogatja, szelídíti őt. 
Nos, egy pár csoportkép róluk az ideiglenes nyári szállásukon, de hamarosan a galériában egyesével is meg lehet nézni őket.















































































Nincsenek megjegyzések: